Seitz, Claudia. (2014) Lebensmittel und freier Wettbewerb: Überblick über aktuelle Entwicklungen und Tendenzen auf nationaler und europäischer Ebene. In: Behr's Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft, 2015. Hamburg, pp. 53-61.
Full text not available from this repository.
Official URL: http://edoc.unibas.ch/dok/A6288907
Downloads: Statistics Overview
Faculties and Departments: | 02 Faculty of Law > Departement Rechtswissenschaften > Ehemalige Einheiten Rechtswissenschaften > Assistenzprofessur Gesundheits- und Spitalrecht (Seitz) |
---|---|
UniBasel Contributors: | Seitz, Claudia |
Item Type: | Book Section |
Book Section Subtype: | Further Contribution in a Book |
Publisher: | Behr's Verlag |
Note: | Publication type according to Uni Basel Research Database: Book item |
Last Modified: | 08 Jun 2016 08:59 |
Deposited On: | 07 Aug 2015 12:05 |
Repository Staff Only: item control page